Hästdagen 2021

Här kommer du att finna information om Hästdagen 2021, både intern och extern information.

Finansiering

Hästdagen 2021 i Bohuslän känns kanske långt bort. Men det är nu vi med gemensamma krafter har möjlighet att försöka skapa den bästa hästdagen någonsin tillsammans.

För att hästdagen 2021 ska bli verklighet krävs gemensamt engagemang men också en hel del ekonomiska finanser. Ett förslag som finns för att samla in pengar är försäljning av goda kakor från företaget Kakservice. (läs mer här!) Om vi alla hjälps åt så behöver inte var och en sälja så många burkar, eller det är helt upp till var och en hur mycket man vill sälja. Ju fler desto bättre såklart! Ansvarig för detta är Therese Nordmark tfn: 0705-29 27 46 och eftersom ni så hemskt gärna vill sälja lite kakor så kontaktar ni henne så skickar hon gärna ut en beställningslista samt katalog att visa för era kakköpare på exempelvis jobbet eller till vänner och bekanta. Sista inlämningsdag för beställningar är 30 november så att vi kan distribuera kakorna lagom till mitten av december, perfekt att bjuda på till Lucia eller glöggmyset.

Har ni andra förslag på finansiering eller möjligheter till insamling av pengar så är ni väldigt välkomna med era förslag till fnhbohuslan@gmail.com!